Birk & Co

Bygdøynesveien 26

Bygdøynesveien 26 Detaljer Nabolag Ta kontakt
Bygdøynesveien 26

Bo i din egen herregård på Bygdøy

Vi er stolte av å samarbeide med Snøhetta i dette ekstraordinære prosjektet der vi skaper et småhusinspirert leilighetskompleks med eksklusivt og originalt preg. Eiendommen ligger meget solfylt og flott til på Bygdøy, med hage som grenser til et tre mål stort friområde. Boligene blir utformet med private terrasser med utekjøkken som gjør at du kan nyte godt av ekstra plass hele sommerhalvåret. Det opparbeides en elegant og standsmessig engelsk/japansk inspirert hage. Leilighetene disponerer felles strandparsell, og med den største leiligheten følger egen båtplass. 

Alle enheter er solgt

Detaljer

Enheter: 4 leiligheter i størrelse 134 – 162 kvadratmeter (BRA) Fasiliteter: Underjordisk garasje, private og felles uteområder Arkitekt: Snøhetta Status: Under oppføring Estimert ferdigstillelse: 31.12.2019

Nabolag

Sentralt og landlig beliggende på Bygdøy i rolig villaområde. Det er kort vei til buss og båtforbindelse til sentrum.  Båtmarina like ved, med servering på Herbern. Matbutikk, skole og flere barnehager i nærområdet. Bygdøy har fantastiske turområder som strekker seg fra Huk badestrand, via Kongeskogen og Oscarshall helt inn til Skøyen. 

Ler mer om nabolaget

Ta kontakt

Roy Blixt MEGLER MNEF T: 924 96 492 E: blixt@sem-johnsen.no