Birk & Co

Tennisveien 23B

Tennisveien 23B Detaljer Utsikten Hagen Plantegninger Nabolag Ta kontakt
Tennisveien 23B

Det er nå du velger kvalitet - for resten av livet

Stue i leilighet A3 med utsikt mot Holmenkollen
De største vinduene går nærmest fra gulv til tak og gir spektakulære utsyn. Illustrasjon fra leilighet A3.
Kjøkkenet er plassert med umiddelbar tilgang til stuen, spisestuen og uteplassen. Illustrasjon fra leilighet A3 og B3.
Kjøkken fra leilighet A3 og B3. Trapp til takterrasse i bakgrunnen.
Badene blir flislagt i varme gråtoner, med passende indirekte belysning, som skaper en delikat spa-følelse.
Hovedsoverommet er plassert skjermet fra entré og oppholdsrom, og har flere innganger.

I Tennisveien 23B planlegges oppført to nye bygningsvolumer med totalt seks nye leiligheter, hver på ett plan. Det skal opparbeides et pent og bilfritt parkområde mellom husene, med delvis felles og delvis private uteområder. Det er prosjektert heis og parkeringsgarasje. Vi totalrenoverer også den eksisterende murvillaen fra 1914 der vi lager tre eksklusive leiligheter med fantastisk takhøyde, heis og svært gode planløsninger.


En leilighet er solgt!

Detaljer

- Luksusleiligheter med valg av utsikt - Eksklusivt materialvalg - Heis direkte inn i leiligheten - Alle hovedfunksjoner på ett plan - Mulighet for ekstra balkong - Private terrasser og felles hageanlegg - God parkeringsdekning og gjesteplasser - Kort avstand til trikken
Antall enheter: 6 leiligheter Størrelse: Leiligheter: 135 - 153 m² Soverom 2-3 Arkitekt: R21 Ferdigstillelse: 2018/2019 Pris: fra 13,9- 20,9 mill Status: Under oppføring

Utsikten

Tennisveien 23b ligger på det høyeste punktet i Tennisveien med spektakulær utsikt til Holmenkollen i vest, Nesoddtangen i sør og Oslo sentrum i øst.

Utsikt mot sentrum i øst
Utsikt mot sør
Utsikt mot Holmenkollen i vest

Hagen

Intensjonen vår var å danne et staselig hageanlegg som passet inn i boligområdet på Slemdal. Konseptet er å frambringe fordums hageprakt som skal forene et gammelt, ærverdig bygg med to moderne bolighus. Resultatet har blitt en frodig hage med en grønn ramme mot naboer, og varierte uterom, både i fellesområder og til hver enkelt leilighet. Denne blir beplantet med variert vegetasjon slik at årstidenes gang kan følges i hageanlegget. Plassen med vannspeilet mellom husene blir et naturlig møtepunkt for beboerne, med to tilbaketrukne sitteplasser og fritt gangareal rundt.

Plantegninger

Nabolag

Nabolaget er attraktivt, veletablert og barnevennlig med kort vei til skoler, flere barnehager, 300 meter fra T-banen, samt et variert utvalg av daglige servicetilbud. Heming tennisbane ligger 180 meter fra eiendommen og deretter Hemingbanen med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, idrettshall for håndball og basket. Det også bare noen hundre meter til marka, med gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange.

Les mer om nabolaget

Ta kontakt

Christoffer Askjer MEGLER MNEF T: +47 92 04 05 87 E: ca@sem-johnsen.no