Birk & Co

Oberst Rodes Vei 34

Oberst Rodes Vei 34 Detaljer Plantegninger Nabolag Interiørkonsept Interessert?
Illustrasjon fra Oberst Rodes vei
Oberst Rodes Vei 34

Flotte boliger på Nordstrand

Sentralt på Nordstrand er vi snart ferdig å utvikle et trivelig boligtun bestående av fem boliger. Boligene deler fine grønne fellesområder og passer for deg som ønsker en solid familiebolig i et hyggelig nabolag.

Hus A, B og C er solgt!

Bolig D1 og D2 kommer for salg vinter 2018.

Detaljer

Hus A: BRA: 172 m2 med dobbelgarasje Hus B: SOLGT - BRA: 172 m2 med dobbelgarasje Hus C: BRA: 170 m2 med dobbelgarasje Bolig D1: BRA: 118 m2 Bolig D2: BRA: 113 + 16 kvm anneks/bod Status: Hus D1 og D2 kommer for salg i vinter

Plantegninger

Nabolag

Nabolaget er familievennlig og det er korte avstander til kollektiv trafikk, barnehager, skoler og butikker. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, tennisanlegg, svømmehall, treningssenter, kino, bibliotek, skoler, barnehager, kollektivtransport, diverse servicetilbud og Østmarka.

Les mer om nabolaget

Interiørkonsept

Velkommen inn til en lys og åpen hall

Vi har utviklet husene for urbane familier med en aktiv livstil sammen med interiørarkitekt Cecilie Clausen. Hun har designet det overordnede interiørkonseptet med tanke på materialitet, montert innredning og belysning.

www.cecilieclaussen.no

Cecilie Claussen - Interiørarkitekt - Designer på Tid for hjem på TV2
CECILIE FORKLARER Hoveduttrykk: Husene har et stramt uttrykk, med klare linjer som understreker romligheten. Gjennom sine store vindusflater får man et spennende samspill med de grønne omgivelsene rundt. God tilgang på naturlig lys er videreført ved å lage rommets palett så lys og naturlig som mulig, slik at det er ens beboere og sine omgivelser som forblir i fokus. De sorte dørene underbygger det stramme konseptet. Disse i samsvar med en varm naturlig eikeparkett gir et spennende uttrykk og tilfører dybde i fellesarealene. Trappen binder sammen etasjene på en flott måte grunnet sine åpne trinn og glassrekkverk. Romlighet: Husenes planløsning gir muligheter for samvær i hustes allrom (kjøkken/stue), og innehar også private områder (soverom/ kjellerstue). Dette gir en helhetlig dynamikk som passer den moderne familien. Den stotre takhøyden i noen områder som for eksempel overgangen 2 til 3 etasje og er en utrolig fin kvalitet!  Det gir en følelse av mangfold. Materialitet: Det har vært viktig for oss at materialiteten i husene understreker det underliggende konseptet og arkitekturen i sin helhet. Vi har derfor brukt materialer av god kvalitet slik at alle overflater er levedyktige i mange år, samt være takknemlige med tanke på en hektisk hverdag.
Svarte utenpåliggende spotter
Trapp med åpne trinn og glassverk
Lys og naturlig palett
Hyggelig spiseplass for hele familien
Hovedsoverom med takhøyde på 4,35m
Koselig barnerom
Romslig familiebaderom med dusj og badekar

Interessert?

Inngangsparti hus B
Opparbeidet hage
Privat markterrasse
Kjedet eneboliger

Send inn navn og melding så vil megler ta kontakt!

Julian Alexander Hahn DNB Nybygg T: 992 24 078 E: Julian.Hahn@dnbeiendom.no