Birk & Co

Fyrstikkbakken 14

Fyrstikkbakken 14 Detaljer Bokonsepter Nabolag Meld interesse!
Fyrstikkbakken 14

Fremtidens måte å leve på

Fyrstikkbakken 14 er et FutureBuilt forbildeprosjekt i forlengelsen av Hovinbyen. Dette er stedet for deg som vil leve urbant og miljøvennlige i fremtidens Oslo by. Boligene vil bli bygget i massivtre som gir godt inneklima. De vil ha romslige med smarte og effektive planløsninger. Vi vil tilby innovative bokonsepter for ulike livssituasjoner og behov. Det legges opp til deleløsninger innen el-bil og -sykkelpool og sosiale rom. Uteområdene vil binde sammen naturen og konstruksjoner til lek og samvær. Solceller og -fangere vil høste energi til el-sykler, el-biler og boligene. Prosjektet har som målsetning å være nesten nullenergibygg.


Se video om prosjektet her

Detaljer

Collage Link Arkitektur
Enheter: ca 140-150 leiligheter Materialitet: Massivtre og lavkarbon betong Energiklasse: Nær nullenergi Fasiliteter: Store felles uteområder, innovative bokonsept, miljøvennlige boliger, grønne tak, el-bil- og el-sykkelpool Arkitekt: Link Arkitektur Status: Ferdigregulert. Under detaljregulering. Ferdigstillelse høst/vinter 2022.

Bokonsepter

Bokollektivet - eie sammen med venner

Kjøp med en venn eller flere. I stedet for at venner leier en del av en bolig, kjøper man en del av en bolig. Vi tilbyr et lite borettslag i leiligheten, der alle får eget soverom og baderom, men deler på stue og kjøkken.

Skillsmisseleilighet

En «broken, happy family» er et konsept for de som er skilt, men ønsker å samarbeide. Leiligheten er designet for at barna skal være i fokus med et fast sted å bo. Barna får sitt eget bad, og et soverom tilknyttet en gang som har en dør i hver langside, hvor barna kan gå inn til enten mor eller far.

Skillsmissleilighet standard
Skillsmisseleilighet utvidet
Tvillingleilighet

Del stuen med en venn.

Rom til gjester og sosiale rom for alle

Vi vil bygge gjesterom som kan leies av beboere når man får besøk.

Vi har også viet en hel etasje til sosiale rom. Her inviteres beboerne selv til å komme med innspill til hvordan disse bør utformes.

Nabolag

Nabolaget er variert med både eneboliger, rekkehus og boligblokker. Fyrstikkbakken 14 er del av Hovinbyen og rett ved naturskjønne Nordre Skøyen Hovedgård. Det er kort vei til barnehager, skoler, kollektiv transport og mangfoldig tilbud av shopping og cafe- og parkliv. 

Les mer om nabolaget

Nordre Skøyen Hovedgård
Utenfor Nordre Skøyen Hovedgård
Utsikt fra Nordre Skøyen Hovedgård

Meld interesse!

Legg igjen navn og melding så vil megler ta kontakt!

Julian Alexander Hahn DNB Nybygg T: 992 24 078 E: Julian.Hahn@dnbeiendom.no